Conectează-te cu noi

Naţional

Ai nunta în perioada următoare? VEZI ce se întâmplă dacă un invitat nu are certificat verde

Publicat acum

pe

Certificatul verde cerut pentru nunți dacă incidența infectărilor Covid-19 trece de 3 la mie este binevenit, a declarat la Digi24 Alin Caraman, președintele Asociației Furnizorilor din Industria Nunților.

”Nu numai că nu ne afectează, dar e exact ce asociația și-a dorit, am înaintat aceste propuneri, ne bucurăm că azi s-a făcut un pas înainte pentru că am fost loviți în ultimul timp. Este vorba de testări, de trecuți prin boală și de vaccinați, majoritatea mirilor sunt încântați, pot avea eveniment și pot să se bazeze pe el. În acest weekend e stres mare că unele localități sunt peste 3 la mie și nu știu dacă sâmbătă pot ține evenimentul sau nu, iar invitații se simt în siguranță și vin la evenimente pentru că invitații, de altfel contrar unei păreri greșite, ei sunt responsabili. Deci mirii au un eveniment pe care și l-au doriți, cu număr de invitați pe care și l-au dorit”, a declarat Caraman.

Potrivit acestuia, procedura de verificare este simplă, deoarece există aplicații pe care oricine le poate descărca, astfel încât să se asigure că toți cei care intră au certificat verde.

Un invitat care nu prezintă certificatul poate fi refuzat la eveniment.

”Decizia de azi e importantă pentru că suntem în plină organizare de nunți de la anul și e bine că oamenii se gândesc la nunți de anul viitor și se pot gândi”, a mai spus el.

Vă reamintim, certificatul verde Covid-19 care atestează vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală a unei persoane va fi necesar în localitățile care au o incidență de infecții cu coronavirus între 3 și 6 la mia de locuitori pentru localuri, restaurante, evenimente publice și private, concerte, spectacole, piscine.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER