Conectează-te cu noi

Administraţie

Ajutor financiar acordat de CL Dej pentru familiile afectate de INCENDII – VIDEO

Publicat acum

pe

Incendiu dej

Consilierii locali din Dej au votat astăzi în unanimitate proiectul de hotărâre privind aprobarea ajutorului financiar din fondul de rezervă și utilizarea acestuia pentru ajutorarea familiilor afectate de incendiu, de pe strada Narcisei nr. 18 și de pe strada Pepineriei nr. 26.

Conform Hotărârii Consiliului Local (HCL), cele două familii implicate în incendiul de pe strada Narcisei vor primi câte 15.000 lei fiecare, iar familia implicată în incendiul de pe strada Pepineriei nr. 26 va primi 2000 de lei.

Vă reamintim, duminică, 10 mai, a avut loc un incendiu puternic pe strada Narciselor din municipiul Dej.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Ajunși la fața locului, aceștia au observat că incendiul se manifesta violent la acoperișurile a două locuințe.

Incendiul s-a declanșat inițial la una dintre locuințe și s-a extins apoi și la o casă situată în imediata apropiere. Pompierii dejeni au avut parte de o intervenție contratimp deoarece a existat riscul ca focul să se extindă și la alte imobile din zonă.

Făcările înalte de câțiva metri au putut fi observate de la o distanță de câțiva kilometri.

Primarul Morar Costan a ajuns și el pe strada Narciselor și a dat asigurări că în prima ședință a Consiliului Local Dej, după evaluarea pagubelor, va întocmi un proiect de hotărâre pentru ajutorarea familiilor care au rămas fără munca de o viață.

Pe data de 16 mai, în jurul orei 8:30, s-a produs un incendiu la un imobil de pe strada Pepineriei din Dej.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Ajunși la fața locului, aceștia au constat că incendiul se manifesta la acoperișul unei case de pe strada Pepineriei.

Din fericire, incendiul nu a apucat să se extindă, pompierii reușind lichidarea acestuia în scurt timp. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, incendiul soldându-se doar cu pagube materiale.

Potrivit proprietarilor, norocul acestora a fost că incendiul a fost observat la timp de câțiva vecini. Aceștia au sărit în ajutor și au încercat să țină flăcările sub control până la sosirea pompierilor. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum izolat necorespunzător.

CITEȘTE în linkurile de mai jos despre cele două INCENDII: 

Incendiu la acoperișul unei case din Dej

Incendiu VIOLENT pe o stradă din Dej. Două case, cuprinse de flăcări – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER