Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Alertă la penitenciarul Gherla! Passaris a cerut regim de detenţie mai lejer, iar gardienii au intrat în fibrilaţii!

Publicat acum

pe

....

Panică la Penitenciarul Gherla, acolo unde este încarcerat Konstantinos Passaris, cunoscut ca ”Fiara din Balcani”, după ce acestuia i s-a aprobat un regim de detenţie mai blând, scrie cancan.ro.

....

Gardienii şi mascaţii au intrat în fibrilaţii după ce şi-au dat seama că se poate repeta cee ce s-a întâmplat în Grecia în trecut, atunci când Passaris a evadat şi a împuşcat mai mulţi poliţişti, potrivit sursei citate.

Recent, criminalului grec, care a fost condamnat la închisoare pe viaţă, i s-a aprobat trecerea de la regimul de maximă siguranţă la unul mai blând, lucru care a pus pe jar conducerea Penitenciarului Gherla. Pe bună dreptate, având în vedere antecedentele ”Fiarei din Balcani” şi trecutul său sângeros, presărat cu mai multe crime. În regim de maximă siguranţă, Passaris nu avea foarte multă libertate de mişcare şi era supravegheat îndeaproape, însă trecerea la unul mai blând schimba mult lucrurile. Motiv pentru care Penitenciarul Gherla a contestat decizia în instanţă, şi a avut câştig de cauză.

Admite contestaţia formulată de petiţionarul Penitenciarul Gherla în contradictoriu cu condamnatul Konstantinos Passaris, deţinut în Penitenciarul Gherla. Desfiinţează încheierea pronunţată de Judecătorul de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Gherla. Dispune menţinerea persoanei private de libertate Konstantinos Passaris în categoria celor care prezintă risc pentru siguranţa locului de deţinere”, se arată în decizia instanţei, citată de cancan.ro. Iar asta înseamnă că ”Fiara din Balcani” va fi ţinut în continuare în detenţie în regim de maximă siguranţă, motiv de linişte pentru mascaţii care îl păzesc pe grec şi care n-au dat greş până acum.

Passaris a fost arestat în 2001, după ce a împuşcat cu sânge rece doi angajaţi ai unei case de schimb valutar din Bucureşti. Grecul s-a dus în faţa ghişeului şi, după ce a ucis paznicul şi casierul, a plecat cu aproximativ jumătate de miliard de lei vechi. După ce a fost prins, s-a stabilit că Passaris nu se afla la primele crime, el fiind căutat şi în Grecia, acolo unde evadase din închisoare şi omorâse mai mulţi poliţişti.

 

Sursa – cancan.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER