Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Alin Tișe, obligat de instanță să recepționeze lucrările la noua pistă a Aeroportului Internațional Cluj

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

După ce a refuzat să recepționeze lucrările la noua pistă de la aeroport și a semnat și trimis așa zise „documente șocante” către Autoritatea Aeronautică Română prin care semnala existența unor fisuri care ar putea provoca „accidente dezastruoase aeronavelor”, președintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe, a fost obligat luni, 25 martie, de judecători să recepționeze lucrările, scrie Monitorul de Cluj.

Consiliul Județean a fost obligat atât de Tribunal, cât și de Curtea de Apel Cluj, să facă recepția la pistă.

De cel puțin doi ani, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a refuzat constant să recepționeze lucrările la noua pistă de la aeroport, care a costat 50 de milioane de euro, sub pretextul unor lucrări de mântuială și apariției unor fisuri în dalele de beton, conform sursei citate.

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Județean, ieri, 25 martie, Comisia a făcut recepția finală privind execuția lucrărilor de construcții aferente investiției “Pistă decolare-aterizare de 3500 m – Prima Etapă”.

Vă reamintim, de mai bine de un an, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, încearcă să schimbe conducerea executivă a Aeroportului Internațional Cluj. Directorul David Ciceo și colegii săi au obținut în instanță o ordonanță prin care Tișe nu mai are voie să îi insulte în public.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER