Conectează-te cu noi

....

Sport

Alpar Meszaros: ”Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Jucu nu m-a impresionat absolut deloc” – VIDEO

Publicat acum

pe

Alpar Meszaros Unirea fotbal (4)

FC Unirea Dej a fost învinsă de Unirea Jucu, scor 0-2, ieri, pe teren propriu, dar antrenorul gazdelor nu a rămas impresionat de învingători.

....

Alpar Meszaros, antrenorul Unirii Dej a declarat la final că ”meciul eu zic că a fost echilibrat până în minutul 30 și ceva, nu știu, când a luat Cristi Itu <<roșu>>. Înainte a ratat Bălțoi singur cu portarul, eu zic că a fost momentul cheie al jocului. Dacă dă Alex Bălțoi gol, 1-0, probabil nu mai lua nici Itu roșu. Nu m-a impresionat deloc Unirea Jucu, absolut deloc, chiar dacă este o echipă care trage la promovare, au avut o singură ocazie tot meciul, nu cred că este ceva deosebit. Am văzut faza eliminării lui Itu, mi se pare că a fost <<roșu>> indiscutabil, mai ales că arbitrul a fost mai aproape de joc, face parte din momentul cheie… Din păcate suntem foarte instabili pe linia de fund, pe centru, pe axul central, și asta e o problemă care se poate rezolva numai la iarnă, din păcate”, a explicat tehnicianul.

Întrebat dacă a fost mulțumit de joc, Meszaros a spus că ”atunci când pierzi etapa trecută, la Recea, în minutul 88, pe un angajament foarte bun… Astăzi nu am ce să le reproșez jucătorilor. În afară de copiii care nu au experiență de joc și care într-adevăr fac unele greșeli, nu pot să spun… Ne-a bătut o echipă de pe locul 2-3, care probabil va trage la promovarea în Divizia B”

Vezi mai multe declarații ale antrenorului Alpar Meszaros în materialul video de mai jos (min. 05:22).

Citește și: 

LIVE FC Unirea Dej – Unirea Jucu 0-2 – FOTO/VIDEO (FOTBAL)

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER