Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Anchetă după acuzaţii de MALPRAXIS la Spitalul de Recuperare Cluj: Un pacient susţine că i-a fost tăiat un deget sănătos

Publicat acum

pe

Conducerea Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca a declanșat o anchetă internă în cazul chirurgului Alexandru Georgescu, acuzat de un pacient că i-a operat un alt deget de la mână decât cel suferind, scrie Agerpres.

Managerul Spitalului de Recuperare, Sanda Patrichi, a declarat, joi, că ancheta este în derulare în cazul respectiv.

Avem o anchetă internă în derulare și în momentul în care se finalizează pot să vă spun orice detalii rezultă din anchetă. Pacientul a fost într-adevăr pacientul nostru, s-a intervenit asupra lui, dar mai departe vă voi spune când se finalizează”, a spus Sanda Patrichi.

Ea a mai spus că s-a autosesizat în cazul respectiv și că pacientul n-a făcut vreo sesizare.

Pacientul, Vlad Manases, a scris pe contul său de socializare că el l-a atenționat pe medic. „Vine profesorul și începe să taie. După o jumătate de oră încep să îmi pun întrebări. Brațul începe să mă doară groaznic și mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieții aceștia care se distrează de minune. Îi spun doctorului că anestezia și-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se oprește, belește ochii și-i face mari, și mă întreabă: ‘Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?’ ‘Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat.’ Am stat de 2 ori mai mult pe masa aia de operații decît ar fi trebuit să stau”, a scris Vlad Manases pe contul său de socializare.

 

Sursa – Agerpres

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER