Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Aniversare de pomină la Gherla. S-a ales cu un umăr dislocat după o „mică divergență” cu un coleg

Publicat acum

pe

Umar dislocat

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, angajat la o firmă de instalați din Gherla, a ajuns la UPU Cluj cu un umăr dislocat după o ceartă avută cu un coleg.

„Liviu, un instalator în vârstă de 54 de ani şi colegul său Marius, zis „Csabi”, cu aproximativ 20 de ani mai tânăr decât el, aflaţi la cheful de onomastică al unui şef de-al lor de la o firmă de instalaţii din Gherla, au băut puţin mai multă pălincă decât era normal.

Apoi, la spartul târgului, şoferul instituţiei i-a îmbarcat pe amândoi în maşina firmei, ca să-i ducă, pe rând, acasă.

Eram trei pe bancheta din spate. Eu am fost pus la mijloc, iar <Csabi> la margine. Pentru că era supărat pe mine, înainte de a porni maşina m-a tras de mână cu putere, aşa că am căzut pur şi simplu în cap, dislocându-mi umărul. Toată seara, după ce se îmbătase, din motive pe care nu mi le mai amintesc, a aruncat cu bere peste mine„, povesteşte supărat bărbatul în incinta IML Cluj, unde a sosit împreună cu soţia pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal.

Arată mai departe că ambulanţa, chemată de urgenţă, l-a transportat la Spitalul Municipal Gherla şi apoi la Unitatea pentru Primirea Urgenţelor din Cluj-Napoca. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au trimis la Clinica de Ortopedie, unde i-au pus umărul la loc, reţinându-l în spital pentru câteva zile.

Proaspăt externat, dl. Liviu este indigant pe colegul său care nici măcar nu l-a vizitat ca să-şi ceară scuze sau să vadă care-i starea sănătăţii sale”, potrivit Ziua de Cluj.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER