Conectează-te cu noi

Naţional

ANM anunţă încălzirea vremii

Publicat acum

pe

Vremea se va încălzi în perioada imediat următoare, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Potrivit estimărilor, valabile pentru intervalul 6-19 aprilie, probabilitatea de precipitaţii e redusă până în 12.

BANAT

În prima săptămână de prognoză vremea va intra într-un proces de încălzire. Astfel, de la o medie regională a valorilor maxime de 16 grade, se va ajunge la 24 de grade în 11 şi 12 aprilie. Această tendinţă va fi asemnătoare şi pentru temperaturile minime, media acestora urmând să crească de la 0 grade în dimineaţa zilei de 7 aprilie, până spre 6…7 grade. În a doua săptămână, sunt estimate valori maxime în medie de 16…19 grade şi minime de 6…8 grade. Până pe data de 12 aprilie nu se vor semnala precipitaţii, iar apoi probabilitatea de apariţie a acestora va fi în creştere.

CRIŞANA

Vremea se va încălzi treptat în prima săptămână de prognoză, astfel media valorilor maxime de temperatură va ajunge la 22…24 de grade. Tendinţa va fi asemăntoare şi pentru temperaturile minime, astfel de la dimineţi cu vreme rece, în care media va fi de 0…2 grade, se va ajunge la 6…7 grade. După 13 aprilie sunt estimate temperaturi în limte normale pentru această perioadă, respectiv, o medie a valorilor maxime de 16…18 grade şi de aproximativ 6 grade pentru cele minime. Nu sunt prognozate precipitaţii până în 12 aprilie. În perioada 13-19 aprilie, probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată.

TRANSILVANIA

În primele zile ale intervalului, vremea va fi rece mai ales în timpul nopţilor şi dimineţilor, cu o medie a temperaturilor minime de -5…-2 grade şi maxime în creştere uşoară spre 15…16 grade. Ulterior vremea se va încălzi, iar până în 13 aprilie se vor înregistra temperaturi peste mediile multianuale, respectiv, o medie regională a maximelor de 19…20 de grade şi minime în general pozitive, la o medie de 2…4 grade. După această perioadă caldă, este prognozată o scădere a temperaturii, astfel media maximelor termice se va încadra între 14 şi 16 grade, iar a celor minime va fi în jur de 2 grade. Nu vor fi precipitaţii în prima săptămână de prognoză, probabilitatea ca acestea să-şi facă apariţia urmând să crească după data de 13 aprilie.

MARAMUREŞ

În primele zile ale intervalului, vremea va fi rece în timpul nopţilor şi dimineţilor, cu o medie a temperaturilor minime în jur de -2 grade şi maxime în creştere uşoară spre 16…17 grade. Ulterior vremea va deveni caldă pentru această perioadă, iar până în 13 aprilie se vor înregistra temperaturi maxime în jur de 20 de grade şi minime ce vor ajunge la o medie de 6 grade. După această dată, este prognozată o scădere a temperaturii, astfel valorile maxime estimate vor fi în jur de 15 grade, iar media minimelor va fi de 3…4 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte după data de 13 aprilie. Până atunci nu sunt prongnozate precipitaţii, vremea urmând să fie frumoasă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER