Conectează-te cu noi

Naţional

ANM: Cod galben de ninsori, vreme rece şi vânt

Publicat acum

pe

loading...

ANM a emis o informare de răcire accentuată, ninsori, strat de zăpadă însemnat şi vânt puternic, de azi de la ora 18 până miercuri la ora 8.

În noaptea de sâmbâtă spre duminică şi în cursul zilei de duminică va ninge în cea mai mare parte a zonei montane şi local Transilvania, Maramureş şi Moldova.

Din a doua parte a nopţii de duminică spre luni precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în cea mai mare parte a ţării şi se va depune strat de zăpadă, mai consistent la munte şli prin sud. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Este în vigoare şi un cod galben de ninsori de azi de la 20:00 şi până luni dimineaţa la ora 2:00. Sunt sub cod galben toate judeţele aferente zonei montane. 

De sâmbătă seara intră în vigoare un cod galben de ninsori şi viscol pentru judeţele Maramureş, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Harghita, Mureş, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Caraş Severin, Hunedoara, Bacău, Vrancea şi Buzău.

Din seara zilei de sâmbătă va ninge moderat (cantităţi de precipitaţii în jur de 15 l/mp) în zona Carpaţilor Orientali şi nordul Moldovei, unde stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Pe parcursul zilei de duminică aria ninsorilor va cuprinde şi Carpaţii Meridionali, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de 55….70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER