Conectează-te cu noi

Naţional

ANM: Temperaturi mai mari decât cele normale, PROGNOZA pe o lună

Publicat acum

pe

ANM a transmis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vom avea parte de temperaturi mai mari decât cele normale, cu excepţia unei singure săptămâni.

Săptămâna 10 – 17 august

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice şi nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice şi centrale.

Săptămâna 17 – 24 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a ţării, dar şi deficitare, local, în regiunile sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 24 – 31 august

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice şi estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, dar şi în general deficitar în cele sudice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER