Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Anunț amuzant! Cum încearcă un bărbat din Dej să-și vândă autoturismul

Publicat acum

pe

loading...

Un bărbat din Dej dorește să-și vândă mașina, un Audi A4 cu motor diesel și cere 6.500 de euro în schimbul autovehiculului.

Până aici nimic neobișnuit! Modul în care și-a prezentat anunțul pe un site de specialitate este însă unul inedit. Autoturismul, pe care Andrei îl caracterizează ca fiind o „mașinărie de mancat bani”, este din anul 2007 și are 260.000 de kilometri în bord.

A venit si cel mai greu moment al vietii mele, încercarea despărțirii de cea care a fost pentru mine ca o fiica, am ingrijit-o cum am putut eu mai bine si am dat totul pentru ea (chiar si ultimii bani din casa). I-am facut toate poftele atât cat m-a tinut buzunarul, dar am decis ca ar fi mai bine pentru ea sa fie ingrijita de alta persoana”, scrie bărbatul din Dej pe site-ul cu anunțuri.

Acesta mai relatează faptul că „luna aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani, iar la anul face una dintre cele mai importante vârste, 14 ani, anul in care v-a trebui să-i faci si buletinul, deci inca arata bine, abia cand trebuie schimbat buletinul trebuie si renuntat la ea”.

Proprietarul autoturismului continuă apoi anunțul cu o scurtă istorisire a modului în care a intrat în posesia vehiculului și a banilor investiți.

Am infiat-o acum un an de la un amărât pensionar din Belgia in schimbul modicei sume de 5000 € (prima greseala).

Fiind nemachiata si fara schimburi de mult timp, mi s-a facut mila de ea si pe rand m-a convins sa o „botox-ez” in schimbul unei sume de aproximativ 4000+ € (a doua greseala si cea mai mare). Are dotari foarte bune (cam tot ce ti-ai putea dori de la cineva născut in 2007) si scaune comode, in caz ca nu va mai permiteți să plătiți ratele dupa ea si va scoate banca afara din casa, puteti dormi linistit in ea (am testat-o si eu), niciun pat nu are o saltea atât de moale. Fiind un tată bun am sacrificat totul pentru ea, dar asa cum e normal, trebuie sa profite si sa se bucure altcineva de ea, nu cine s-a chinuit cu creșterea ei.

Dupa noile update-uri functioneaza si arata mai bine. Frumusetea are si ea necazurile ei, pentru ca intr-o zi am lasat-o neprotejata într-o parcare iar cineva nu s-a putut abține si i-a facut niste zgarieturi pe partea dreaptă (un om bun sper sa o accepte si cu acest defect al ei).

Este trasa de 140 de cai care o asculta pana ating limita de 190 de km/h, dar apoi poti încetini usor si fara frica cu ajutorul papucilor ei noi (discuri si placute).

In caz ca vreti sa vedeti cum arăta ea înainte, am un garaj plin cu vechiturile si facturile ei.

Cine doreste sa o intretina si sa aibe cea mai mare grija de ea pana face frumoasa varsta de 18 ani, ma poate contacta la telefon sau prin mesaje.

Pretul nu este negociabil deoarece stiu ca isi merita banii!”, conchide bărbatul din Dej.

Dej24.ro dă o mână de ajutor proprietarului să se scape de necaz, anunțul fiind disponibil AICI!

Social-Cultură

Medic militar stabilit în Dej de zeci de ani, în conducerea spitalului din Suceava – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Un medic militar stabilit în Dej de zeci de ani va face parte din echipa care va asigura managementul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Este vorba despre lt. col. Chioralia Dinu Ștefan, medicul șef al Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița, cel care va fi director medical la spitalul din Suceava.

“Patru militari din Ministerul Apărării Naționale vor asigura managementul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Echipa, care va asigura managementul medical și operațional al unității sanitare, va fi constituită din manager – colonelul medic Daniel Derioiu, director medical – locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, șef al logisticii – maior Lupașcu Bebi, iar ofițer de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci. Le dorim mult succes si îi asigurăm de respectul și prețuirea noastră! Multă sănătate, putere de muncă și tot respectul nostru!”, transmite Ministerul Apărării Naționale (MApN).

foto: arhivă personală | imagine preluată de pe dejulmeu.ro

Continuă să citești

Social-Cultură

Ioan Tecar, despre blocul V03 din Dej: ”Pentru noi și familia noastră nu a fost neapărat să facem un business acolo”

Publicat acum

pe

loading...

Omul de afaceri Ioan Tecar a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni radio, despre achiziționarea blocului V03 de pe strada Crângului din Dej.

”Multe persoane din zona primarului știu modul prin care eu am participat la licitație la V03. Nu am avut nevoie de ea, am atâtea pe cap că numai de problema aceasta nu am avut nevoie. La un moment dat m-am gândit că totuși este prea mult să mai stea blocul acela acolo (…) Nici nu m-am gândit să particip la licitație, dar eu am considerat că trebuie făcut ceva acolo. Deja era un focar de infecție în centrul Dejului, când veneam cu o delegație din Italia, din Germania și le arătam orașul, nu știam pe unde să îi duc să nu vadă… și-am zis <<bun, participăm la licitație>> (…) Prioritatea zero pentru noi, și cred că și pentru autoritățile locale, a fost să-l dărâmăm și să igienizăm zona. Cel mai important astăzi asta este. Când am primit autorizația de demolare, a doua zi ne-am și apucat de demolat. Mergând mai departe, sigur că noi ne gândim să facem acolo și magazine, pe zona parterului, la demisol și o anumită zonă să fie parcări; eu cred că trebuie vreo 280-300 de parcări obligatoriu (pe lângă cele 80 care trebuie cedate gratuit Primăriei). Suntem în studiu, ne-am gândit să facem la nivelul parterului magazine și sus să fie un bloc cu apartamente. Avem deja făcută o machetă, dar dacă cineva are idei mai bune, are alte variante, noi cu mult drag le stăm la dispoziție. Pentru noi și familia noastră nu a fost neapărat să facem un business acolo”, a declarat Ioan Tecar, în cadrul emisiunii ”Cu cărțile pe față” de la Radio Fir.

Vă reamintim, blocul V03 s-a făcut una cu pământul, la jumătatea lunii martie. Detalii și imagini, AICI.

Continuă să citești

Social-Cultură

La Salina Ocna Dej s-a inaugurat un utilaj de măcinare sare de 270.000 de euro – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Salina Ocna Dej, sucursală a Societăţii Naţionale a Sării (Salrom) a inaugurat un utilaj nou destinat prelucrării sari geme, având o productivitate de 300 tone/oră, investiţia realizată ridicându-se la o valoare de aproximativ 270.000 euro, a anunţat astăzi compania.

Salrom precizează că va reuşi să onoreze toate comenzile, atât pe piaţa internă, cât şi la export pentru sarea destinată industriei chimice, dar şi pentru sarea destinată consumului alimentar.

”În acest weekend la Salina Ocna Dej, sucursală a Societăţii Naţionale a Sării, a avut loc inaugurarea unui utilaj nou destinat prelucrării sari geme, respectiv ‘Moară destinată măcinării sării’, producţie Spania 2020, având o productivitate de 300 tone/oră”, a anunţat Salrom, conform News.ro.

Echipamentul vechi, care a fost înlocuit, avea o capacitate de producţie până la 90 tone/oră, fiind net inferior utilajului nou achiziţionat. ”Unul dintre beneficiile achiziţionării noului utilaj este reprezentat de avantajul obţinerii a două sorturi principale de sare, alternativ, prin trecerea rapidă de la un sistem de sortare la altul. Astfel, în funcţie de necesităţi, se poate obţine fie sare măcinată cu granulaţie de 0 ÷ 15 mm, fie sare cu granulaţia 0 ÷ 8 mm (ce include sorturile 4 ÷ 8 mm, 0 ÷ 4 mm şi 0 ÷ 0,1 mm)”, arată compania.

Salrom mai menţionează că angajaţii Sucursalei Salina Ocna Dej ”au asigurat neîntrerupt activitatea de exploatare a sării”.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare