Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Anunț amuzant! Cum încearcă un bărbat din Dej să-și vândă autoturismul

Publicat acum

pe

loading...

Un bărbat din Dej dorește să-și vândă mașina, un Audi A4 cu motor diesel și cere 6.500 de euro în schimbul autovehiculului.

Până aici nimic neobișnuit! Modul în care și-a prezentat anunțul pe un site de specialitate este însă unul inedit. Autoturismul, pe care Andrei îl caracterizează ca fiind o „mașinărie de mancat bani”, este din anul 2007 și are 260.000 de kilometri în bord.

A venit si cel mai greu moment al vietii mele, încercarea despărțirii de cea care a fost pentru mine ca o fiica, am ingrijit-o cum am putut eu mai bine si am dat totul pentru ea (chiar si ultimii bani din casa). I-am facut toate poftele atât cat m-a tinut buzunarul, dar am decis ca ar fi mai bine pentru ea sa fie ingrijita de alta persoana”, scrie bărbatul din Dej pe site-ul cu anunțuri.

Acesta mai relatează faptul că „luna aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani, iar la anul face una dintre cele mai importante vârste, 14 ani, anul in care v-a trebui să-i faci si buletinul, deci inca arata bine, abia cand trebuie schimbat buletinul trebuie si renuntat la ea”.

Proprietarul autoturismului continuă apoi anunțul cu o scurtă istorisire a modului în care a intrat în posesia vehiculului și a banilor investiți.

Am infiat-o acum un an de la un amărât pensionar din Belgia in schimbul modicei sume de 5000 € (prima greseala).

Fiind nemachiata si fara schimburi de mult timp, mi s-a facut mila de ea si pe rand m-a convins sa o „botox-ez” in schimbul unei sume de aproximativ 4000+ € (a doua greseala si cea mai mare). Are dotari foarte bune (cam tot ce ti-ai putea dori de la cineva născut in 2007) si scaune comode, in caz ca nu va mai permiteți să plătiți ratele dupa ea si va scoate banca afara din casa, puteti dormi linistit in ea (am testat-o si eu), niciun pat nu are o saltea atât de moale. Fiind un tată bun am sacrificat totul pentru ea, dar asa cum e normal, trebuie sa profite si sa se bucure altcineva de ea, nu cine s-a chinuit cu creșterea ei.

Dupa noile update-uri functioneaza si arata mai bine. Frumusetea are si ea necazurile ei, pentru ca intr-o zi am lasat-o neprotejata într-o parcare iar cineva nu s-a putut abține si i-a facut niste zgarieturi pe partea dreaptă (un om bun sper sa o accepte si cu acest defect al ei).

Este trasa de 140 de cai care o asculta pana ating limita de 190 de km/h, dar apoi poti încetini usor si fara frica cu ajutorul papucilor ei noi (discuri si placute).

In caz ca vreti sa vedeti cum arăta ea înainte, am un garaj plin cu vechiturile si facturile ei.

Cine doreste sa o intretina si sa aibe cea mai mare grija de ea pana face frumoasa varsta de 18 ani, ma poate contacta la telefon sau prin mesaje.

Pretul nu este negociabil deoarece stiu ca isi merita banii!”, conchide bărbatul din Dej.

Dej24.ro dă o mână de ajutor proprietarului să se scape de necaz, anunțul fiind disponibil AICI!

Social-Cultură

Trei comune de lângă Dej vor fi cadastrate gratuit, din bani europeni!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Trei comune situate în apropiere de municipiul Dej vor beneficia de cadastrare din fonduri europene nerambursabile. Este vorba despre comunele Câțcău, Chiuiești și Cuzdroara.

Potrivit unui comunicat al ANCPI, comunele Călăraşi, Câţcău, Chiuieşti, Ciurila, Cuzdrioara, Feleacu, Gârbău, Iara, Luna, Mărgău, Mihai Viteazu, Petreştii de Jos, Ploscoş, Poieni, Sănduleşti, Săvădisla din judeţul Cluj vor fi cadastrate integral din fonduri externe nerambursabile.

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) va lansa licitaţiile în această primăvară.

ANCPI va organiza două proceduri de atribuire pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor din 246 de unităţi administrativ – teritoriale (UAT) în luna aprilie.

Finanţarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 (POR).

ANCPI este beneficiar al Proiectului major „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România” are o valoare de aproximativ 313 de milioane de euro şi vizează realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru o suprafaţă de aproape 5,8 de milioane de hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Continuă să citești

Social-Cultură

Programări scurtate la Dej pentru susținerea probei practice a examenului auto!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Prefectul Mircea Abrudean a anunţat vineri o serie de măsuri menite să rezolve problemele de la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, scrie zcj.ro.

Timpii îndelungați de așteptare, condițiile improprii pentru cetățeni și angajați și lipsa parcărilor sunt principalele probleme identificate de prefectul Mircea Abrudean la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Cauzele principale, potrivit prefectului, sunt personalul insuficient (33 de angajați) și sediul impropriu în care serviciul își desfășoară activitatea, precizează sursa citată.

Ca o primă măsură, în fiecare zi în intervalul 19:00 – 20:00, va fi pus un ghişeu la dispoziţia persoanelor juridice care au obiect de activitate comercializarea de autovehicule second-hand, conform CUI.

În plus, începând cu data de 23 martie, timpul de procesare al dosarelor va fi redus de la 10 la 5 minute. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu o serie de servicii unde timpul de aşteptare era mare. Astfel, dacă pentru preschimbarea permisului de conducere anul trecut era nevoie de 20 de zile, prefectul promite că, de săptămâna viitoare, timpul va scădea la 5 zile.

În ceea ce priveşte înmatricultările/transcrierile, timpul a fost redus deja de la 32 de zile la doar 15. Anul trecut, autorizarea provizorie cu numere roșii se făcea în 19 zile, iar Mircea Abrudean vrea ca termenul să scadă la doar 5 zile începând cu 25.02.2020. Programarea la proba practică a examenului de șofer se făcea anul trecut într-un termen de până la 50 de zile, dar va fi scurtat la 9 zile în Cluj-Napoca, 17 zile în Dej și 25 de zile în Turda, a mai anunțat prefectul de Cluj.

Prin relocarea actualului sediu în Clădirea Vămii din Someşeni, Prefectura urmăreşte îmbunătăţirea condiţiilor pentru angajaţi şi pentru public. De asemenea, au fost făcute demersuri la Ministerul Finanţelor şi la CNAIR în ceea ce priveşte suplimentarea numărului de parcări. Toate acestea au ca şi termen luna mai a acestui an.

Prefectul Mircea Abrudean a mai anunţat că vor fi reînfiinţate traseele pentru şcoala de şoferi din Câmpia Turzii, iar schema de traseu va fi de două zile în Cluj-Napoca (va fi decongestionată strada Plevnei) şi o zi pentru Turda, Câmpia Turzii şi Dej.

Continuă să citești

Social-Cultură

Echipa de bucătari condusă de dejeanul Emanuel Mocan, MEDALIE DE ARGINT la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Echipa Națională de Bucătari Juniori a României, aflată sub conducerea chef-ului dejean Emanuel Mocan, a reușit să câștige argintul la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart, Germania, (IKA Culinary Olympics) desfășurată în perioada 14-19 februarie 2020.

Echipa a concurat la categoria „JUNIOR NATIONAL TEAMS”, proba „Restaurantul Națiunilor” și a fost formată din Mocan Emanuel (căpitan), Dadiana Munteanu, Vadean Alin, Mihai Dragomir, Alexandru Stefan și Antohi Paul. Team manager: Siserman Paul.

De cealaltă parte, Echipa Națională de Bucătari a României a obținut medalia de bronz la proba Restaurantul Națiunilor.

Echipele, în aceasta formula, sunt la prima participare Olimpica și așa cum au spus și juratii, au lasat o impresie foarte bună tuturor. Urmează alte competitii internationale unde aceștia se vor perfecționa și vor acumula experiență competițională necesară pentru atingerea visului suprem, câștigarea aurului olimpic.

Pentru această ediție ne-am realizat obiectivul de a fi pe podium, la cele două probe, iar acum ne uităm către viitor cu mai mult curaj stiind că avem alături de noi o nouă generație de bucătari și cofetari cu experiență si mentalitate de învingători!”, a transmis Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare