Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Anunț amuzant! Cum încearcă un bărbat din Dej să-și vândă autoturismul

Publicat acum

pe

....

Un bărbat din Dej dorește să-și vândă mașina, un Audi A4 cu motor diesel și cere 6.500 de euro în schimbul autovehiculului.

Până aici nimic neobișnuit! Modul în care și-a prezentat anunțul pe un site de specialitate este însă unul inedit. Autoturismul, pe care Andrei îl caracterizează ca fiind o „mașinărie de mancat bani”, este din anul 2007 și are 260.000 de kilometri în bord.

....

A venit si cel mai greu moment al vietii mele, încercarea despărțirii de cea care a fost pentru mine ca o fiica, am ingrijit-o cum am putut eu mai bine si am dat totul pentru ea (chiar si ultimii bani din casa). I-am facut toate poftele atât cat m-a tinut buzunarul, dar am decis ca ar fi mai bine pentru ea sa fie ingrijita de alta persoana”, scrie bărbatul din Dej pe site-ul cu anunțuri.

Acesta mai relatează faptul că „luna aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani, iar la anul face una dintre cele mai importante vârste, 14 ani, anul in care v-a trebui să-i faci si buletinul, deci inca arata bine, abia cand trebuie schimbat buletinul trebuie si renuntat la ea”.

Proprietarul autoturismului continuă apoi anunțul cu o scurtă istorisire a modului în care a intrat în posesia vehiculului și a banilor investiți.

Am infiat-o acum un an de la un amărât pensionar din Belgia in schimbul modicei sume de 5000 € (prima greseala).

Fiind nemachiata si fara schimburi de mult timp, mi s-a facut mila de ea si pe rand m-a convins sa o „botox-ez” in schimbul unei sume de aproximativ 4000+ € (a doua greseala si cea mai mare). Are dotari foarte bune (cam tot ce ti-ai putea dori de la cineva născut in 2007) si scaune comode, in caz ca nu va mai permiteți să plătiți ratele dupa ea si va scoate banca afara din casa, puteti dormi linistit in ea (am testat-o si eu), niciun pat nu are o saltea atât de moale. Fiind un tată bun am sacrificat totul pentru ea, dar asa cum e normal, trebuie sa profite si sa se bucure altcineva de ea, nu cine s-a chinuit cu creșterea ei.

Dupa noile update-uri functioneaza si arata mai bine. Frumusetea are si ea necazurile ei, pentru ca intr-o zi am lasat-o neprotejata într-o parcare iar cineva nu s-a putut abține si i-a facut niste zgarieturi pe partea dreaptă (un om bun sper sa o accepte si cu acest defect al ei).

Este trasa de 140 de cai care o asculta pana ating limita de 190 de km/h, dar apoi poti încetini usor si fara frica cu ajutorul papucilor ei noi (discuri si placute).

In caz ca vreti sa vedeti cum arăta ea înainte, am un garaj plin cu vechiturile si facturile ei.

Cine doreste sa o intretina si sa aibe cea mai mare grija de ea pana face frumoasa varsta de 18 ani, ma poate contacta la telefon sau prin mesaje.

Pretul nu este negociabil deoarece stiu ca isi merita banii!”, conchide bărbatul din Dej.

Dej24.ro dă o mână de ajutor proprietarului să se scape de necaz, anunțul fiind disponibil AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER