Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Anunț privind închirierea prin atribuire directă a terenurilor-păşune în extravilanul comunei Mica

Publicat acum

pe

Consiliul local al Comunei Mica, cu sediul în localitatea Mica str. Principală nr.209, jud. Cluj, închiriaza prin încredinţare directă terenuri având categoria de folosinţă păşune situate în comuna Mica.

Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Mica, str. Principala nr. 209, comuna Mica, jud. Cluj, telefon 0264-226130, e-mail primariamicacj@primariamica.ro.

Cererea de inscriere împreuna cu documentele necesare in vederea participarii la atribuirea prin încredinţare directă a păşunii comunale se vor depune pana la data de 04.05.2018, inclusiv, ora 15.00 la registratura Primăriei Mica.

Rezultatele selecției dosarelor/cererilor de închiriere a pășunii prin încredințare directă vor fi afișate la sediul instituției începând cu ora în data de 11 mai, ora 10.00

Pot solicita suprafețe de teren având categoria de folosință pășune următoarele categorii de persoane în următoarele condiții:

-persoane fizice și juridice având animale înscrise în Registrul Național al Exploatațiilor

-să fie crescători de animale din cadrul colectivității locale având animalele trecute în evidența mediculului veterinar cu cel puțin 30 zile înainte depunerii cererii de închiriere prin încredințare directă a pășunii;

persoanele juridice indiferent de forma de organizare trebuie sa aibaîn obiectul de activitate al acestora, ,,creşterea animalelor”(cod CAEN 014) sau ,,activitate în ferme mixte-cultură vegetală combinată cu creşterea animalelor”(cod CAEN 015);

-să nu aibă restanțe la bugetul local, conform prevederilor Codului Fiscal;

-dovada deținerii în proprietate a numărului minim de animale necesar în vederea asigurării încărcăturii minime Unitate Vita Mare (UVM) de 0,3 UVM/ha.

-conversia animalelor în UVM se face în conformitate cu prevederile Ordinului nr.544/21.06.2013.

Încredințarea directă a loturilor de pășunat se va face proportional cu numărul de animale deținute, fără a depăși încărcătura maximă de animale, conform normativelor legale în vigoare.

Cuantumul  reprezentând valoarea închirierii pășunii este în suma de 250 lei/an/ha, iar impozitul  este de 20 lei/ha/an.

Perioada pentru care se închiriază pășunea este de 7 ani.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER