Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Apartament cuprins de flăcări. Pompierii din Cluj au stabilit cauza: jocul copiilor cu focul

Publicat acum

pe

Pompierii din cadrul ISU Cluj au fost alertați aseară, în jurul orei 20:30, despre un incendiu care a cuprins un apartament dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada Oțelarilor din municipiul Câmpia Turzii.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat o autospecială pentru stingerea incendiilor și o autoscară din Detașamentul de Pompieri Turda, precum și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Câmpia Turzii.

Până în momentul sosirii salvatorilor pe strada Oțetarilor, o femeie și doi copii s-au autoevacuat din apartament.

”Pompierii au găsit o încăpere cuprinsă în totalitate de flăcări cu posibilitatea de a se extinde și la celelalte încăperi. Intervenția a durat aproximativ 40 de minute, reușind să fie limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit. Focul a distrus obiectele din încăperea unde a izbucnit incendiul (mobilier, materiale textile și aparatură electronică) și a deteriorat celelalte încăperi ale apartamentului. Cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, cauza incendiului a fost jocul copiilor cu focul”, a transmis ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER