Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Apel la 112: Copil de un an, RĂPIT. Reacție fulger a poliției din Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Polițiștii clujeni au fost alertați, prin 112, că un copil de un an a fost răpit.

Doi frați din Petreștii din Jos i-au pus pe jar pe polițistii din Cluj după ce și-au informat părinții că fratele de doar un an a fost răpit, deși el în realitate doar a dispărut. Echipajele de căutare s-au prezentat în număr mare într-o zonă de vegetație, dar aveau să îl găsească foarte repede pe copil într-un tufiș.

”Prin intermediul unui apel la SNUAU 112 se sesiza faptul că dintr-un grup de minori lăsați fără supraveghere, în zona unei stâni din apropierea localității Petreștii de Jos, un copil de numai un an ar fi fost urcat într-un autoturism de culoare verde de către o persoană neidentificată și dus într-o direcție necunoscută.

Polițiștii Secției Rurale Turda au intervenit primii la solicitarea părinților minorilor, în acel moment fiind declanșată o amplă acțiune pentru găsirea copilului.

Polițiștii municipiului Turda, Serviciului de Investigații Criminale, Ordine Publică, însoțiți de un câine de urmă au completat forțele implicate în activitățile de căutare.

Copilul a fost găsit de polițiști la scurt timp, în vegetația din apropierea stânii, în afara oricărui pericol. În aceasta situație, sesizarea inițială a fost infirmată, copilul nu a fost răpit. Frații acestuia, copii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani, într-un moment de neatenție, nu l-au mai putut găsi. De teama certurilor și a consecințelor, le-au relatat părinților scenariul sesizat prin intermediul SNUAU 112. De aceasta dată, povestea a avut un deznodământ fericit”, a transmis IPJ Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER