Conectează-te cu noi

Eveniment

Aproape 100 de sancțiuni aplicate în numai câteva ore, la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 21 decembrie, în municipiul Dej și în localitățile arondate, efective mărite din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală au organizat o acțiune amplă, urmărindu-se în principal asigurarea unui climat de siguranță optim comunității.

În cadrul activității derulate în intervalul orar 06.45-13.00 au fost angrenați peste 40 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale, dar și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, respectiv polițiști locali.

Au fost organizate activități pentru prevenirea faptelor antisociale și combaterea infracțiunilor stradale, fiind verificată totodată respectarea normelor legale privind domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au organizat filtre pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, în contextul pandemic au fost verificate zonele unde se produc aglomerări de persoane, în pieţe, târguri, centre comerciale şi terase, fiind totodată efectuate controale în vederea identificării comercianților de articole pirotehnice.

În total, au fost legitimate peste 190 de persoane, fiind verificate în trafic 137 de vehicule.

Abaterile de la normele legislative au condus la aplicarea a 92 de sancțiuni contravenționale, peste 70 dintre acestea reprezentând încălcări ale regulilor de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate au fost reținute două certificate de înmatriculare.

Alte sancțiuni contravenționale au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 și  OUG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER