Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Aproape 300 de doze de vaccin anti COVID-19, irosite la Cluj

Publicat acum

pe

Aproape 300 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost ratate în judeţul Cluj, dintre care peste 200 la la Institutul de Gastroenterologie din Cluj-Napoca.

”Din 295 de doze ratate în judeţ, vreo 240 au fost la Institutul de Gastroenterologie. S-a defectat frigiderul. A fost cumpărat nou pentru vaccinare. Dimineaţa au constatat că temperatura era de 20 de grade Celsius, în loc de 6. Vaccinurile n-au mai putut fi folosite”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean, pentru Agerpres.

”În urmă cu 10 zile, dimineață, în centrul de vaccinare, personalul a constatat că în frigider nu era temperatura corectă. Practic, un frigider care nu era nici măcar vechi a cedat peste noapte… 200 de doze de vaccin au fost compromise. Pacienții programați au fost redirecționați la alt centru și ulterior am fost aprovizionați cu alte doze. Nu am cum să aplic sancțiuni personalului pentru un frigider care s-a stricat. Este un incident nefericit… Nu s-a încălcat nicio procedură”, a precizat, la Digi24, directorul Institutului de Gastroenterologie din Cluj-Napoca, doctorul Mihai Mleşniţe

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER