Conectează-te cu noi

Administraţie

Aproape 40.000 de lei de la municipalitate pentru familiile din Șomcutu Mic afectate de INUNDAȚII

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej au aprobat, azi, un proiect de hotărâre privind ”acordarea de ajutoare de urgență în sumă totală de 38.800 lei ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice periculoase din data de 16/17.06.2020”.

”În zona Șomcutu Mic am avut probleme destul de mari, niciodată nu am văzut viituri așa mari în zona respectivă. În fiecare zonă de podeț sau pod am avut mari probleme. N-am stat indiferent, împreună cu SADP am fost la fața locului și s-a lucrat toată noaptea pentru a debloca drumul județean, pentru a curăța curțile. Au fost familii foarte afectate. Când au fost situații similare la incendii, am venit în ajutor pentru că așa e normal.

În acest context, am făcut evaluări la cele nouă familii. Aproximativ 50% din acele pagube le suportăm noi din bugetul local. Suma totală o aveți în față (n.r. – în dosarele de ședință) – 38.800 lei”, a explicat primarul Morar Costan.

Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate, astfel că cele nouă familii din Șomcutu Mic – afectate de inundații – vor fi ajutate de municipalitate.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

VIDEO – Inundații Șomcutu Mic (‘0:39:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER