Conectează-te cu noi

Eveniment

Aproape 40 de sancțiuni aplicate, ieri, de polițiștii din Dej

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat o acțiune rutieră atât în mediul urban cât și în localitățile rural arondate.

Acțiunea a avut scopul de a depista conducătorii auto care depăsesc limitele legale de viteză, a celor care nu folosesc centura de siguranță, și a celor care desfăşoară alte activităţi de natură a le distrage atenţia de la condus.

Totodată, cu scopul de a limita victimizarea din accidentele rutiere, au fost sancționate abaterile normelor legislative săvârșite de către pietoni.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, 10 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 9 sancțiuni pentru depășirea  limitei legale de viteză, 2 pentru folosirea telefonului mobil în timpul deplasării, 15 pentru alte abateri privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost aplicate 3 sancțiuni pietonilor pentru traversarea străzii prin loc nepermis.

Totodată, polițiștii au reținut permisul de conducere al unui conducător auto care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii și au retras un certificat de înmatriculare pentru neregulile privind starea tehnică a unui vehicul controlat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER