Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Aproape 430 de tone de material antiderapant pe drumurile județene din Cluj în ultimele 24 de ore!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marți, 7 ianuarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor negative înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 6 ianuarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 63 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 32 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 9 drumuri judeţene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 302 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de luni, 6 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 11 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 90 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de luni, 6 ianuarie a.c., s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 35 de tone de material antiderapant. Tot în această zonă, la această oră, starea drumurilor nu a impus nicio intervenție specifică activităților de iarnă.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER