Conectează-te cu noi

Sport

Arcada Galați – Unirea Dej 3-1. Uniriștii au pierdut dramatic ultimul set

Publicat acum

pe

Unirea Dej - CSM Bucuresti volei masculin (4)

Clubul de volei Unirea Dej a pierdut cu 3-1 meciul disputat la Galați cu Arcada. Partida din această după-amiază a contat pentru etapa a XVII-a a Diviziei A1 la volei masculin.

....

Gazdele au dat de pământ cu uniriștii în primul set, voleibaliștii Arcadei impunându-se cu un incredibil 25-14. La pauza dintre runde, Victor Lazăr și Tibi Szilagyi au reușit să își motiveze jucătorii, aceștia intrând mult mai hotărâți pe teren. Rezultatul s-a văzut imediat, iar dejenii au egalat situația la seturi după 25-22.

În actul cu numărul trei cele două formații au mers umăr la umăr, însă câștig de cauză a avut echipa Galațiului, scor 25-18. Voleibaliștii dejeni puteau pleca cu cel puțin un punct de la Galați pentru că în ultima rundă aceștia au condus cu 24-23, 25-24 și 26-25, dar au pierdut dramatic cu 28-26. Arcada s-a impus cu 3-1 și păstrează toate cele 3 puncte puse în joc.

În urma acestui rezultat, Unirea Dej rămâne pe locul 7 cu 23 de puncte acumulate. Pentru dejeni urmează meciul cu Dinamo București, din Cupa României. Întâlnirea are loc luni, 16 februarie, în Sala Sporturilor din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER