Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Artificii, în valoare de aproape 10.000 de euro, confiscate de polițiștii clujeni – VIDEO

Publicat acum

pe

Confiscare artificii

Aproape 500.000 de articole pirotehnice, în valoare de aproximativ 42.000 de lei, confiscate de poliţiştii clujeni în urma acţiunilor desfăşurate.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – desfășoară ample acțiuni în această perioadă pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice, în cadrul planului de acţiune ,,FOC DE ARTIFICII”.

Marți, 8 decembrie, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat pe strada Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, o autoutilitară cu care se efectua transportul a circa 500.000 de articole pirotehnice destinate utilizării exclusive de către pirotehnicieni.

Cele 497.678 articole pirotehnice,în valoare de circa 42.000 de lei, deţinute de către bărbat de 32 de ani, din Suceava, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 126/1995 – privind regimul materiilor explozive.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER