Conectează-te cu noi

Sport

AS „Mecsom” Dej, pe primele locuri la turneul de fotbal „Cupa Municipiului Reghin 2018” – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 2-4 martie 2018 a avut loc, în localitatea Reghin, cea de-a XI-a ediţie a turneului de fotbal „Cupa Municipiului Reghin 2018”, la două categorii de vârstă Under 11 şi Under 7, iar Dejul a fost reprezentat cu cinste de A.S. Mecsom Dej.

La categoria U11 s-au aliniat la start 24 de echipe, împărţite în patru grupe, a câte 6 echipe. A.S. Mecsom Dej U 11 a fost repartizată în grupa D, alături de Kinder Sg. de Mureş, Odorheiul Secuiesc, Ardealul Bistriţa, Viitorul Ungheni şi C.S.S. Braşovia.

După 7 jocuri foarte echilibrate, dejenii au obţinut 3 victorii, 3 meciuri le-au terminat la egalitate şi un meci l-au pierdut, obţinând LOCUL II SILVER CUP.

Cei mai mici fotbalişti ai A.S. Mecsom Dej, grupa 2011 – U 7, au fost surpriza competiţiei, având un parcurs deosebit, fiind echipa care a marcat cele mai multe goluri şi au primit cele mai puţine. La această categorie de vârstă au participat 20 de echipe, iar micii fotbalişti dejeni au fost repartizaţi în grupa B, alături de Viitorul Năsăud, Atletic Kids Gurghiu, Best Kids Deda şi Interstar Sibiu.

Linia de clasament a copiilor care au participat pentru prima dată la un turneu cuprinde 5 victorii şi o înfrângere, obţinând LOCUL I SILVER CUP.

A fost un weekend plin de emoţie cu momente deosebite, unul dintre cele mai frumoase şi de succes turnee la care am participat. Doresc să-i felicit pe aceşti copii minunaţi pentru bucuria şi emoţia transmisă, părinţilor pentru modul în care s-au implicat şi nu în ultimul rând domnului deputat Cornel Itu pentru întreaga susţinere”, a afirmat prof. antr. Gall Francisc Daniel.

Under 11: Moldovan Mihai, Pop Dinu, Kis Matei, Dumitru Darius, Vaida Răzvan, Bendea Darius, Falup Mihai, Lascu Nathan, Chender Paul, Pop Cristian, Mureşan Tudor, Mihailă Mario, Varga Levente, Szekely Alex. Antrenori: Duşa Mihai şi prof. Gall Francisc Daniel.

Under 7: Lascu Ştefan, Fericean Filip, Marton Arian, Buftea Ioan, Frenţiu Kevin, Petrean Victor şi Borlean Constantin. Antrenori: Duşa Mihai şi prof. Gall Francisc Daniel.

Asociaţia Sportivă Mecsom Dej organizează selecţie la grupele U 7 (copii născuţi din 2011, 2012) în fiecare zi de miercuri şi vineri de la orele 17:00, în sala de sport a şcolii Mihai Eminescu. Vă aşteptăm să vă alăturaţi micilor campioni!!!”, este anunțul făcut de conducerea A.S. Mecsom Dej.

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej întâlnește sâmbătă, pe teren propriu, formația CSU UV Timișoara

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej va întâlni sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 16:00, pe teren propriu, formația CSU UV Timișoara.

Partida, care contează pentru a V-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12 a Diviziei A1 la volei masculin, se va disputa în Sala Sporturilor din Dej.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupă prima poziție în clasamentul locurilor 7-12, cu 40 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CSU UV Timișoara se află la coada clasamentului, pe cea de-a VI-a poziție, cu doar 6 puncte strânse până acum.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

VOLEI | Sportivii dejeni s-au întors doar cu un punct de la Baia Mare! Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej, 3-2

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu scorul de 3-2 întâlnirea, din deplasare, cu formația Știința Explorări Baia Mare, partidă care a contat pentru a patra etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12.

Meciul, disputat ieri după-amiază, cu începere de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, le-a adus față în față pe Unirea Dej, ocupanta primei poziții în clasamentul locurilor 7-12, cu 39 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CS Știința Explorări Baia Mare se situau pe cea de-a treia poziție în același clasament, cu 34 de puncte strânse.

Primul set a fost unul echilibrat iar dejenii s-au impus destul de greu, scor 25-19. În actul cu numărul doi s-a mers tot umăr la umăr, însă în cele din urmă maramureșenii s-au distanțat pe tabelă adjudecându-și în final runda cu 25-20.

Jucătorii Științei Explorări Baia Mare au făcut un joc bun și în runda cu numărul trei, reușind să câștige setul cu scorul de 25-21. Runda cu numărul patru a fost în favoarea dejenilor, care s-au impus cu 25-21, reușind să ducă meciul în decisiv.

Experiența maramureșenilor și-a spus cuvântul în decisiv, Știința Explorări Baia Mare reușind să se impună cu 15-9. Scor final Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej – 3-2.

Elevii antrenați de Marius Dascălu urmează să întâlnească, sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 16:00, în Sala Sporturilor din Dej, formația CSU UV Timisoara , într-un meci care contează pentru cea de-a V-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej întâlnește miercuri, în deplasare, CS Știința Explorări Baia Mare

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej va întâlni miercuri, 21 martie, cu începere de la ora 18:00, în deplasare, formația CS Știința Explorări Baia Mare.

Partida, care contează pentru a patra etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12 a Diviziei A1 la volei masculin, se va disputa pe terenul maramureșenilor.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupă prima poziție în clasamentul locurilor 7-12, cu 39 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CS Știința Explorări Baia Mare se situează pe cea de-a treia poziție în același clasament, cu 34 de puncte strânse până acum.

Partida va fi arbitrată de Valentin Beșoi (Râmnicu Vâlcea) și Ioan Bârsan (Iași). Observator din partea FRV va fi Mihai Ioanovici (Brașov).

Conform tradiției ultimilor ani, este de așteptat ca meciul dintre cele două vechi rivale să fie unul echilibrat. Nu au făcut excepție nici cele două partide directe din sezonul regulat, în care fiecare echipă s-a impus pe teren propriu cu același scor, 3-2.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

Facebook

loading...

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare