Conectează-te cu noi

Sport

AS „Mecsom” Dej, pe primele locuri la turneul de fotbal „Cupa Municipiului Reghin 2018” – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 2-4 martie 2018 a avut loc, în localitatea Reghin, cea de-a XI-a ediţie a turneului de fotbal „Cupa Municipiului Reghin 2018”, la două categorii de vârstă Under 11 şi Under 7, iar Dejul a fost reprezentat cu cinste de A.S. Mecsom Dej.

La categoria U11 s-au aliniat la start 24 de echipe, împărţite în patru grupe, a câte 6 echipe. A.S. Mecsom Dej U 11 a fost repartizată în grupa D, alături de Kinder Sg. de Mureş, Odorheiul Secuiesc, Ardealul Bistriţa, Viitorul Ungheni şi C.S.S. Braşovia.

După 7 jocuri foarte echilibrate, dejenii au obţinut 3 victorii, 3 meciuri le-au terminat la egalitate şi un meci l-au pierdut, obţinând LOCUL II SILVER CUP.

Cei mai mici fotbalişti ai A.S. Mecsom Dej, grupa 2011 – U 7, au fost surpriza competiţiei, având un parcurs deosebit, fiind echipa care a marcat cele mai multe goluri şi au primit cele mai puţine. La această categorie de vârstă au participat 20 de echipe, iar micii fotbalişti dejeni au fost repartizaţi în grupa B, alături de Viitorul Năsăud, Atletic Kids Gurghiu, Best Kids Deda şi Interstar Sibiu.

Linia de clasament a copiilor care au participat pentru prima dată la un turneu cuprinde 5 victorii şi o înfrângere, obţinând LOCUL I SILVER CUP.

A fost un weekend plin de emoţie cu momente deosebite, unul dintre cele mai frumoase şi de succes turnee la care am participat. Doresc să-i felicit pe aceşti copii minunaţi pentru bucuria şi emoţia transmisă, părinţilor pentru modul în care s-au implicat şi nu în ultimul rând domnului deputat Cornel Itu pentru întreaga susţinere”, a afirmat prof. antr. Gall Francisc Daniel.

Under 11: Moldovan Mihai, Pop Dinu, Kis Matei, Dumitru Darius, Vaida Răzvan, Bendea Darius, Falup Mihai, Lascu Nathan, Chender Paul, Pop Cristian, Mureşan Tudor, Mihailă Mario, Varga Levente, Szekely Alex. Antrenori: Duşa Mihai şi prof. Gall Francisc Daniel.

Under 7: Lascu Ştefan, Fericean Filip, Marton Arian, Buftea Ioan, Frenţiu Kevin, Petrean Victor şi Borlean Constantin. Antrenori: Duşa Mihai şi prof. Gall Francisc Daniel.

Asociaţia Sportivă Mecsom Dej organizează selecţie la grupele U 7 (copii născuţi din 2011, 2012) în fiecare zi de miercuri şi vineri de la orele 17:00, în sala de sport a şcolii Mihai Eminescu. Vă aşteptăm să vă alăturaţi micilor campioni!!!”, este anunțul făcut de conducerea A.S. Mecsom Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Fotbalistul dejean Ciprian Deac ar putea deveni Cetățean de Onoare al municipiului Dej!

Publicat acum

pe

Fotbalistul dejean Ciprian Deac ar putea deveni Cetățean de Onoare al municipiului Dej. Anunțul a fost făcut astăzi, 22 iunie, pe Facebook, de consilierul local Marius Butuza.

Cel mai probabil, un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie inclus pe ordinea de zi a următoarei ședințe ordinare a Consiliului Local Dej.

Dejul își onorează campionii! Ciprian Deac, multiplu campion național la fotbal, component de bază al echipei naționale a României, multiplu câștigător al Cupei României și Supercupei României, este propus pentru acordarea titlului de Cetățean de onoare al municipiului Dej!”, a scris consilierul liberal Marius Butuza pe Facebook.

ACTUALIZARE: Primăria Municipiului Dej a anunțat printr-un comunicat de presă o ședință ordinară pe 28 iunie. Pe ordinea de zi se regăsește și un ”proiect de hotărâre privind aprobarea acordării titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Dej domnului CIPRIAN DEAC” (proiectul cu numărul 9). Vezi celelalte proiecte AICI.

Continuă să citești

Sport

Rezultatele sportivilor dejeni la Cupa Latino Angels 2018 – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Sportivii de la Latino Angels au reușit să obțină numeroase premii la cea de-a XI-a ediție a Cupei Latino Angels, competiție despre care Dej24.ro a scris AICI.

Solo fete 8-9 ani Lechintan Teodora – locul 5

Solo fete 12 ani Pop Celia – locul 3

Solo fete bronz Bogdan Mara – locul 2 10-11 ani

Debutanți 8-9 ani Cha Cha – Fuleki Ddmond – Hitioan Maria – locul 5, Gavrea Mihai – Lucaciu Cezara – locul 6 și Vaida Cristian – Vadean Andreea – locul 7

Debutanți 8-9 ani Vals lent – Vaida cristian – Vadean Andreea – locul 5

Op basic latino 6-11 ani Pop Bogdan – Lechintan Mara – locul 1, Cozmuta Andrei – Tamas Andreea – locul 5

Op basic standard 6-11 ani Pop Bogdan – Lechintan Mara – locul 1

Open latino 12-15 ani Mathe Florin – Fort Alexandra – locul 1, Pascar Paul – Rafa Madalina – locul 2

Open basic 16-35 ani Leah Bogdan – Cozmuta Andreea – locul 1, Szokacs Emanuel – Mathe Ioana – locul 2, Pop Raul – Ghita Carla – locul 3

Open standard 12-15 ani Kis Robert – Suciu Adriana – locul 1, Ipate Mateo – Stelea Sonia – locul 2, Pascar Paul – Rafa Madalina – locul 3

De asemenea, în semifinale s-au calificat la debutanți 8-9 ani Feher Eduard – Tamas Lavinia, la 10-11 ani perechea Balasz Robert – Irimus Antonia, iar la op basic standard 6-11 ani perechea formată din Cozmuta Andrei – Tamas Andreea (locul 7).

Citește și:

Municipiul Dej, capitala dansului sportiv pentru a 11-a oară, grație Cupei Latino Angels – FOTO/VIDEO

Continuă să citești

Sport

Militari din Dej, în faza finală a Campionatului Național de Minifotbal – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de minifotbal a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, condusă de generalul de brigadă Nicolae Tonu, în calitate de președinte onorific al echipei și jucător, a evoluat în cadrul competiției de nivel național desfășurată la Oradea, în perioada 15-17 iunie.

În turneul desfășurat, echipa diviziei nu a pierdut niciun meci, evoluând până în optimile de finală unde a întâlnit echipa „Coriolan Bacău”, vicecampioana de anul trecut și câștigătoarea turneului de anul acesta. Meciul, soldat cu un scor de 2 la 2, a fost încheiat de „loteria loviturilor de pedeapsă”, echipa de minifotbal a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” înscriind 5 goluri și primind șase.

Echipa de minifotbal a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a luat ființă la începutul lunii septembrie a anului 2017 la inițiativa generalului de brigadă Nicolae Tonu, locțiitorul comandantului marii unități, și este antrenată de Radu Cojocnean. Lotul este format din militari din garnizoanele Dej, Turda și Cluj. Din echipă face parte și caporalul Flaviu Chișu, jucătorul care a fost convocat înainte de acest turneu, la un stagiu de pregătire cu naționala de minifotbal a României în vederea selecționării în lotul național.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare