Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Aseară s-a deschis Târgul de Crăciun de la Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

În ciuda ploii, numeroși clujeni au participat aseară la deschiderea Târgului de Crăciun din centrul orașului.

Accesul la toate intrările a fost posibil doar cu prezentarea certificatului verde, iar oamenii au stat organizat la coadă pentru a prezenta documentul. Accesul în Piața Unirii se face în baza certificatului verde, în limita a 2100 de persoane simultan.

Noua atracție a târgului, roata panoramică (se vede orașul de la 24 de metri înălțime) a fost în centrul atenției toată seara. Prețul unui tur cu aceasta, pentru un adult, este de 20 de lei.

Târgul de Crăciun din acest an cuprinde 46 căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari locali, produse de alimentație publică, ornamente și decorațiuni de Crăciun, accesorii și bijuterii, precum și obiecte vestimentare (tricotaje de mici dimensiuni).

Pe lângă acestea, tradiționalul brad de Crăciun și cupola de lumini împodobesc Piața Unirii. Vizitatorii se pot bucura de căsuța lui Moș Crăciun, un carusel luminos sau de roata panoramică. Programul artistic se va desfășura în mod restrâns de vineri până duminică, în zona bradului: program muzical (grupuri de colindători, soliști etc.), teatru de păpuși, povești la gura sobei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER