Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Asistenta socială din Cluj care a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani, condamnată la închisoare cu suspendare!

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Asistenta socială din Cluj acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani, pe tot parcursul anului 2017, a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare şi va trebui să muncească două luni într-o primărie. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Cluj a condamnat-o la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pe asistenta socială din comuna Aiton, judeţul Cluj, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 12 ani pe tot parcursul anului 2017, decizia fiind definitivă, transmite Mediafax.

....

Potrivit sentinţei Curţii de Apel Cluj, magistraţii au stabilit pentru femeie un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi o obligă ca pe durata acestuia să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile.

„Admite apelul declarat de inculpata MMM împotriva sentinţei penale nr. 118/20 martie 2019 pronunţată de Judecătoria Turda. Reduce pedeapsa aplicată inculpatei MMM pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 6 luni închisoare şi dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare. Instanţa stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă. Decizia este definitivă”, se arată în sentinţă.

De asemenea, magistraţii Curţii de Apel Cluj au impus femeii să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

„Instanţa dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Aiton sau în cadrul Primăriei comunei Tureni, pe o perioadă de 60 de zile”, se mai arată în postarea Curţii de Apel Cluj.

Femeia, asistent social, a fost reţinută în iulie anul trecut pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un copil în vârstă de 12 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, declarat atunci pentru Mediafax că femeia ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor pe parcursul anului 2017.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER