Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Asociația Stânca organizează la Dej o nouă ediție a „Marșului pentru viață”! Când va avea loc

Publicat acum

pe

Asociatia Stânca Dej, în parteneriat cu instituţiile şi comunitatea locală, organizează sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 16:00, în fața Parcului Mic din Dej, evenimentul „Marșul pentru viață”.

Tema din acest an este „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”. Această temă este subiectul dezbaterii necesităţii, posibilităţii şi eficienţei sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină.

„Marşul pentru viaţă” este un eveniment naţional ce are că scop afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susţinerea familiei tradiţionale şi a valorilor acesteia, temelia unei societăţi solide şi sănătoase.

Asociaţia Stânca a lansat în cadrul școlilor din Dej și două concursuri, unul de desen și unul de eseuri sau compuneri cu tema „Dar pentru mama”. Premierea celor mai bune lucrări realizate va avea loc în cadrul evenimentului ”Marșul pentru viață”.

Prin „Marșul pentru viață” nu promovăm interzicerea legală a avortului şi niciun fel de violenţă împotriva femeii, ci promovăm conştientizarea societăţii şi sprijinirea femeii să nască viaţa pe care o poartă în ea. Este o iniţiativa care priveşte întreagă comunitate şi prin care putem transmite mesajul că fiecare viaţă umană este unică şi are o valoare infinită”, conform spuselor organizatorilor.

Evenimentul se va desfășura în peste 265 de orașe din România, dar și în Republica Moldova.

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER