Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Asociația „Vă Ajutăm din Dej”: școală de vară destinată copiilor din medii dezavantajate

Publicat acum

pe

Asociația „Vă Ajutăm din Dej” anunță inițierea proiectului „Împreună Împlinim Vise” – Ediția a II-a, o școală de vară destinată copiilor din medii dezavantajate.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a cinci zile, în perioada 15-19 iulie 2024, și va implica un grup țintă format din 40 de copii (între 5 și 16 ani) din familiile beneficiare sau aflate în evidența Asociației „Vă Ajutăm din Dej”. De asemenea, proiectul va beneficia de participarea a 20 de voluntari ai asociației. Prin cofinanțarea acordată de Consiliul Județean Cluj, proiectul primește un sprijin esențial pentru a-și realiza obiectivele.

„Împreună Împlinim Vise” oferă o gamă variată de activități menite să dezvolte abilitățile sociale și cognitive ale copiilor. Aceștia vor participa la ateliere de creație, dans și cântec, activități tehnico-științifice, dezvoltarea abilităților de viață, gătit, lectură și jocuri. De asemenea, vor beneficia de o excursie la Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou și la Centrul de echitație ToniLand.

”Suntem mândri să ducem acest proiect mai departe și dorim să mulțumim sponsorilor noștri actuali, pentru generozitatea și contribuția lor.

Pentru a oferi o experiență de neuitat copiilor implicați, ne dorim să atragem noi sponsori care să se alăture acestui demers. Suntem în căutare de parteneri care să împărtășească viziunea noastră și să fie dedicați sprijinirii comunității și educației copiilor.

Pentru mai multe informații despre posibilitățile de sponsorizare și despre modul în care puteți deveni parte a acestui proiect, vă rugăm să contactați la telefon 0723290245 sau pe email: vaajutamdindej@gmail.com”, transmite organizația.

Asociația „Vă Ajutăm din Dej” este o organizație non-profit care activează în domeniul asistenței sociale și educației, având ca scop îmbunătățirea calității vieții și sprijinirea persoanelor și familiilor aflate în dificultate. Prin intermediul proiectelor sale, Asociația se străduiește să creeze o societate mai echitabilă și să ofere o șansă egală la dezvoltare pentru toți membrii comunității.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER