Conectează-te cu noi

Social-Cultură

ASR Principele Nicolae al României pedalează joi prin Dej

Publicat acum

pe

ciclism

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”, organizat în beneficiul Asociației Curtea Veche cu participarea ASR Principele Nicolae al României, a campionului național la ciclism Alex Ciocan și a unor importanți oameni de afaceri din țară, ajunge în Dej, joi, 23 aprilie.

Astfel, toți cei interesați să participe la eveniment pot conduce plutonul de cicliști de la intrarea în oraș dinspre Urișor (ora 18.15) până la punctul de întâmpinare din Parcul Mic, str. Bobâlna (ora 18.30).

Evenimentul este un proiect unic în România și traversează 10 orașe în doar 9 zile, din Sighetu Marmației până în Constanța, în perioada 23 aprilie – 3 mai pentru promovarea lecturii și a unui stil de viață sănătos la nivel național. DHS și Herlitz România oferă copiilor prezenți la punctul de întâmpinare din str. Corneliu Coposu șansa de a câștiga cinci biciclete și ghiozdane complet echipate. Astfel, pentru a desemna câștigătorii, reprezentanții Asociației Curtea Veche vor adresa publicului întrebări inspirare din colecția “Cărțile copilăriei” – repovestiri ale marilor opere din literaratura universală.

Cei care nu vor putea fi prezenți și doresc să se implice pot accesa profilurile de fundraising ale bicicliștilor create pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta  și susține cauza cu o donație online. Fiecare sumă donată ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură “Cărțile copilăriei”, prin care Asociația Curtea Veche realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunități din medii defavorizate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER