Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

ASR Principesa Maria a României, în vizită la Asociația „Dog Assist” Cluj

Publicat acum

pe

dog-assist-cluj

Asociația Dog Assist anunță vizita Alteței Sale Principesa Maria a României. Vizita privată va avea loc în data de 8 noiembrie 2016, în Cluj-Napoca, la sediul asociației de pe strada Măceșului nr. 16, în intervalul orar 12:15 — 13:15.

Alteța Sa Regală Principesa Maria, o iubitoare de animale și apropiată a cauzelor umanitare, își va petrece o oră în compania membrilor asociației, a câinilor de terapie, dar și a unor copii care beneficiază de terapie asistată de animale.

Programul Alteței Sale Regale va cuprinde și o vizită a centrului pe care Asociația Dog Assist îl amenajează, lansarea oficială a acestuia urmând să aibă loc în curând. Prin centrul său, echipa Dog Assist își propune să fie astfel permanent prezentă în comunitate prin programe de terapie asistată de animale, dar și de educare, prin conferințe, workshop-uri și alte activități de formare, dar și prin derularea de proiecte de cercetare.

Vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria ne bucură și ne onorează. Pentru noi, vizita Sa semnifică o apreciere și o recunoaștere a muncii noastre. De asemenea, ne bucurăm că prin activitățile noastre reușim să avem un impact pozitiv asupra oamenilor, iar acest impact este din ce în ce mai vizibil și recunoscut”, a declarat George Mosoia, președintele asociației.

Asociația Dog Assist este un ONG înființat în 2013, ce activează în domeniul terapiei asistate de animale. Colaborând cu factori instituționali, academici si din mediul ONG implementează programe de recuperare și educaționale în folosul comunității locale. Prin activitățile sale, aproximativ 150 de persoane beneficiază săptămânal de terapie si activități asistate de animale, individuale si de grup, implementate prin intermediul voluntarilor — specialiști instructori canini, conductori canini și câini de terapie, psihologi, psihoterapeuți, kinetoterapeuți, medici veterinari.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER