Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Astăzi trebuia să fie dat în folosință podul peste Someșul Mic, la intrare în Gherla. Ce s-a întâmplat de fapt?

Publicat acum

pe

Pod Gherla

Astăzi, 15 iunie 2015, trebuia dat în folosință podul peste Someșul Mic, situat la intrarea în municipiul Gherla dinspre Dej, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Lucrările de construcție la podul peste Someșul Mic, de la intrare în Gherla dinspre Dej, au debutat, potrivit Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), la data de 15 aprilie 2015. Aceste lucrări urmau să se finalizeze în decurs de două luni de zile, iar astăzi, 15 iunie 2015, să fie dat în folosință.

Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, iar vizita reporterilor Dej24.ro la fața locului a relevat faptul că lucrările sunt departe de a fi finalizate. Pe site-ul oficial al CNADNR în această dimineață, termenul de finalizare a lucrărilor la acest pod era neschimbat (15 iunie 2015), iar în decursul acestei zile (în jurul orei 12:00) data de finalizare a lucrărilor a fost devansată cu două săptămâni (30 iunie 2015).

Cei mai afectați de măsura închiderii circulației rutiere sunt conducătorii auto care circulă pe relația Dej – Gherla – Sântioana – Târgu-Mureș. Aceștia sunt nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri, pe centura orașului Gherla și să folosească cealaltă intrare în municipiu.

Drept urmare, gherlenii, dar mai ales dejenii vor avea de așteptat cel puțin două săptămâni până când podul va fi dat în folosință, asta dacă nu cumva CNADNR va devansa din nou termenul de predare a lucrărilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER