Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Atenție la motocicliști! Defilare pe două roți, pe străzile din Cluj-Napoca

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Peste 300 de motocicliști sunt așteptați să participe, sâmbătă, 6 aprilie, la Cluj-Napoca, la cea de a VII-a ediție a campaniei de prevenire a incidentelor rutiere intitulată sugestiv „Atenție la Motocicliști”.

Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea conducătorilor de motociclete transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și totodată urmărește responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști și pietoni.

Scopul acestor evenimente îl reprezintă în special reducerea incidentelor pe șosele prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic. Printre aceste activități se numără:

  • defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, fiind asigurată respectarea tuturor normelor legale în vigoare, dar și bunul simț;
  • împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, care conțin mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”;
  • ursuri teoretice și practice de prim-ajutor, moderate de profesioniști în domeniu

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER