Conectează-te cu noi

....

Administraţie

ATENȚIE! Se închide circulația pe o strada din centrul orașului Dej

Publicat acum

pe

....

Primăria Municipiului Dej anunță că începând cu data de 23 mai, ora 08:00, se intervine cu lucrări pentru modernizarea părții carosabile pe strada George Coșbuc.

Pentru derularea în condiții optime și în siguranță a lucrărilor, circulația pe strada George Coșbuc va fi închisă în perioada 23 mai, ora 08:00- 26 mai, ora 22:00. Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona restricționată și să utilizeze pentru deplasare străzile adiacente acesteia.

....

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, str. Avram Iancu, Str. George Coșbuc , strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER