Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Au furat cazane din cupru și le-au valorificat în Dej. Hoții, REȚINUȚI

Publicat acum

pe

....

Ieri, 4 aprilie, în urma cercetărilor și probelor administrate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore, doi tineri bănuiți de comiterea faptei.

În fapt, la data de 26 martie, un bărbat din Ciceu Giurgești a sesizat faptul că în perioada octombrie 2023-26 martie 2024, dintr-o distilerie pe care o deține, i-au fost sustrase 3 cazane din cupru în valoare de 15.000 de lei.

....

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, un bărbat de 26 de ani din Bistrița și un tânăr de 18 ani din Ciceu Giurgești ar fi sustras cele trei cazane și componentele din cupru ale acestora. Ulterior, le-ar fi secționat în mai multe bucăți, iar în intervalul 20-23 martie a.c., le-ar fi transportat în municipiul Dej, unde le-ar fi valorificat la un depozit de colectare a materialelor feroase și neferoase.

Față de cei doi tineri s-a dispus reținerea pe o durată de 24 ore, urmând a fi prezentați magistraților, în vederea luării unor noi măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș, în vederea documentării întregii activități infracționale și participației penale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER