Conectează-te cu noi

Politic

Aurelia Cristea, votată ieri la șefia PSD Cluj. Și-a anunțat oficial și candidatura la Primăria Cluj

Publicat acum

pe

Aurelia Cristea

Membrii Partidului Social Democrat (PSD) Cluj și-au ales ieri, 25 septembrie, președintele.

Evenimentul a avut loc în Sala Europa din cadrul Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar sigurul candidat pentru această funcție a fost votat în unanimitate de membrii social democrați.

Este vorba despre deputatul PSD, Aurelia Cristea, care a obținut votul de încredere al colegilor pentru funcția de președinte al PSD Cluj. Aceasta a deținut și interimatul acestei funcții pentru o perioadă de un an de zile.

Totodată, Aurelia Cristea și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, la alegerile care vor avea loc anul viitor. Candidatura lui Cristea a fost anunțată la începutul lunii septembrie de către Remus Lăpușan, dar aceasta nu a confirmat acest lucru.

E o onoare, e o misiune grea, e o candidatură pe care, cu siguranță, mi-o asum cu toată responsabilitatea. (…) Un primar respensabil trebuie și este obligat să urmărească interesele cetățenilor. Dacă vorbim despre estetică urbană, spațiu verde, liniște publică, fluența traficului, toate acestea sunt nevoile reale ale clujenilor. O politică locală de sisținere a traiului sănătos, adică un Cluj al respectului față de bicicliști, de persoanele cu dizabilități, al reciclării și al protejării mediului verde vor fi în centul proiectului nostru”, a explicat Cristea pentru voceatransilvaniei.ro.

Noul președinte al PSD Cluj promite o mai mare implicare în ceea ce privește susținerea producătorilor authtoni, conceperea unui calendar stradal care să permită comercializarea produselor naturale locale, dar și acces la toate serviciile publice persoanelor cu dizabilități.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER