Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Autocamioane imobilizate de polițiști în județul Cluj! Un șofer a intervenit abuziv la aparatul tahograf și un altul nu avea card tahograf valabil – FOTO

Publicat acum

pe

Marți, 27 august, în intervalul orar 14.00 – 22.00, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Huedin au actionat pentru prevenirea accidentelor de circulație, respectarea regulilor de circulație și responsabilizarea participanților la trafic.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 39 de persoane; neregulile constatate au impus aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (pentru depășire neregulamentară, lipsa centurii de siguranță, folosirea telefonul mobil fără dispozitiv hands-free etc.), 2 sancțiuni pentru nerespectarea O.G. 37/2007 privind privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora (neutilizarea unei cartele tahograf valabile, intervenție abuzivă asupra aparatului tahograf) și alte 2 sancțiuni pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea publică.

S-a dispus imobilizarea a două autocamioane pentru nerespectarea prevederilor O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

În cadrul acțiunii, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, nefiind constatate nereguli pe această linie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER