Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Autoturisme oprite pentru control, în Cireșoaia. Ce au descoperit politiștii

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au desfășurat activități de control al traficului rutier în localitate Cireșoaia.

Astfel, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din localitate, care avea montate plăcuțe cu numere de circulație provizorie.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul căautorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată de la finalul anului 2020. 

În consecință, polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea sau punerea în circulație a unui autoturism  neînmatriculat.

Tot ieri, polițiștii au mai oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Cireșoaia. Autoturismul condus de bărbat la momentul opririi nu avea montată nicio plăcuță cu număr de înmatriculare, ulterior în urma verificărilor stabilindu-se că autovehiculul utilizat este neînmatriculat. 

De asememea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.         

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea sau punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER