Conectează-te cu noi

....

Naţional

Bagajul de vacanță pentru august 2022

Publicat acum

pe

....

Ce bucurie să pleci în vacanță, așa-i? Însă, când vine vorba despre bagaj, lucrurile se complică! Cu siguranță nu-ți place nici ție să-ți împachetezi toate produsele necesare, însă dacă vrei să te bucuri de un concediu reușit, trebuie să o faci!

Citește în continuare articolul, dacă îți dorești să primești o mână de ajutor cu privire la bagaj. Află de aici care sunt cele mai importante articole care nu trebuie să lipsească din acesta. 

....

Iată ce să pui în bagajul de vacanță în august 2022:

  • Telefonul

Este obligatoriu ca în bagajul de vacanță să pui telefonul. Acesta este util atât pentru navigarea pe internet, cât și pentru a crea cele mai frumoase amintiri. 

În cazul în care consideri că actualul model nu este foarte performant, astfel încât să poți face cele mai frumoase fotografii, vezi oferta de telefoane de la Altex pentru că găsești aici smartphone-uri de ultimă generație, cu cameră profesională.

  • Pălăria de soare

Chiar dacă mergi la mare sau la munte, trebuie să ai cu tine o pălărie de soare care să te ferească de razele puternice ale soarelui. Cu siguranță nu-ți dorești să faci insolație în vacanță, așa că este necesar să ai în bagaj un astfel de produs. 

Poți să iei cu tine pălăria de anul trecut sau poți da o fugă în magazine, în căutarea unor modele noi și foarte fancy. Este recomandat să alegi o pălărie care să se potrivească la toate ținutele, astfel încât să arăți cât mai bine. 

  • Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt obligatorii în luna august a anului 2022. Soarele este destul de puternic în ultima lună de vară, așa că este esențial să porți peste tot cu tine o pereche de ochelari de soare de calitate. 

Alege un model sau două foarte moderne și chic, cu ajutorul cărora să obții look-uri de neegalat. De exemplu, poți să te orientezi către modele cat-eye sau spre cele de tip aviator. 

  • Saboți

Într-o vacanță contează foarte mult să te simți relaxat și comod pe parcursul întregii zile, așa că este recomandat să ai cu tine o pereche de încălțări confortabile. Alege o pereche de saboți versatilă, într-o nuanță caldă pe care să porți la cele mai drăguțe ținute. 

O astfel de încălțăminte poate fi purtată atât în momentele în care mergi să vizitezi orașul, cât și atunci când ieși seara la terasă sau restaurant. Cu alte cuvinte, saboții nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță a lunii august 2022. 

  • SPF

Vara soarele arde extrem de tare, iar tu nu vrei să ai probleme cu pielea. Cu siguranță nu-ți dorești o piele îmbătrănită sau arsuri solare, așa că este stringent să amplasezi în bagaj și o loțiune SPF cu grad mare de acoperire. 

Alege cele mai bune firme, astfel încât să te bucuri de rezultate excepționale. 

În cele din urmă, ține cont de toate aceste produse, deoarece sunt indispensabile în timpul unei călătorii de vară! Adaugă toate aceste produse în bagaj plus tot ceea ce mai crezi de cuviință.

Sursa foto: Pexels.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER