Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Băiețel de doar 7 ani, din Mănășturel, părăsit de mamă! Traiește cu tatăl într-o cocioabă. Ce sacrificii face bărbatul pentru fiul său – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Valentin Marțian, un baiețel de doar 7 ani, din Mănășturel, a fost părăsit de mama lui și este crescut doar de tată. Bărbatul face sacrificii uriașe pentru a reuși să-l crească pe cel mic, potrivit wowbiz.ro. 

....

Tot timpul este cu mine.  Nu-l las niciodată singur. Îl iau peste tot, doar când este la școală suntem separați. Muncesc cu ziua. În zilele bune câștig 50 de lei pe zi. Însă, sunt zile când nu câștig nimic. Trăim de pe o zi pe alta”, a declarat bărbatul din Mănășturel, cu lacrimi în ochi.

Din clipa în care a fost părăsit de mamă, Valentin stă aproape tot timpul cu capul plecat. Singura persoană pe care o poate privi în ochi este tatăl său.

Vali înseamnă totul pentru mine. Nu pot să-l las. Peste tot îl iau cu mine. Toți banii pe care-i fac, îi fac pentru el. Are nevoie de bani pentru școală, haine, mâncare. (…) Tot timpul merge la școală curat. Îl îngrijesc cum pot și eu”, a mai spus bărbatul.

Mama băiețelului a cunoscut pe altcineva pe Internet și l-a părăsit.

Și-a găsit un alt bărbat pe Internet și a plecat de acasă. După ce a plecat mama lui de acasă, copilul a avut probleme. A devenit agresiv, se bătea cu copiii la școala. A fost cu el la medic”, a declarat o vecină, care îl ajută cu bani și mâncare.

 

Sursa – Wowbiz.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER