Conectează-te cu noi

Administraţie

Bani pentru CPU Dej. Morar Costan: ”Procesul de modernizare continuă”

Publicat acum

pe

CPU Spital Dej

Spitalul Municipal Dej se numără printre cele 10 unităţi spitaliceşti din ţară care vor primi bani pentru modernizarea Compartimentului Primiri Urgenţe.

Așa cum Dej24.ro va anunțat încă de sâmbătă, finanţarea provine în urma rectificării bugetare solicitată de Ministerul Sănătăţii în colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne.

Suma alocată în total pentru toate cele 10 unităţi este în valoare de 4 milioane lei, sumă care urmează să fie alocată şi spre Spitalul Municipal Dej, începând cu luna octombrie.

”Mă bucur că Spitalul Municipal Dej va beneficia de sume importante pentru modernizarea Compartimentului Primiri Urgenţe. Alocarea acestor bani spre spitalul dejean din bugetul de stat, este încă o dovadă că spitalul nostru este bine cotat şi văzut la nivel naţional, un spital în care am reuşit să facem investiţii din fonduri europene, bugetul local dar şi bugetul spitalului prin care s-au modernizat secțiile recuperare, gastroenterologie, interne, ATI,   ambulatoriu, psihiatrie, ginecologie- nou născuți, neurologie, chirurgie dar şi achiziţionarea unui tomograf, atât de necesar. Vorbim de un spital în care lucrează oameni profesionişti şi dedicaţi meseriei, ce formează o echipă, căreia îi acord întregul sprijin pentru modernizarea Spitalului Municipal Dej şi oferirea de servicii medicale de calitate.

Acum prin sumele pe care spitalul urmează să le primească, procesul de modernizare continuă în compartimentul atât de solicitat, cel de Primiri Urgenţe, iar din bugetul local vom continua investiţiile pentru modernizarea întregului spital”, a declarat primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER