Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat condamnat la trei ani de închisoare, după ce a tâlhărit o femeie, în Gherla

Publicat acum

pe

Un bărbat care a tâlhărit o femeie, în Gherla, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare și plata a 20.000 de euro daune morale.

După ce a filat o femeie în apropierea unui bancomat, în Gherla, în 13 octombrie anul trecut, individul a bruscat-o pe femeie, care a căzut la pământ, și i-a furat geanta, în interiorul căreia se afla un portmoneu de culoare neagră, suma de 3.000 de lei, două carduri bancare, documentele de identitate ale victimei și o cheie de la locuința acesteia.

Bărbatul a recunoscut integral săvârşirea infracţiunilor și a fost judecat în procedură simplificată, cu reducerea pedepsei. ”Din fişa de cazier judiciar a inculpatului rezultă că acesta este cunoscut cu antecedente penale, acesta fiind în repetate rânduri condamnat pentru săvârşirea unor infracţiuni asemănătoare. Totodată, deși a fost încarcerat o perioadă destul de lungă de timp, inculpatul a dat dovadă că nu s-a reeducat, continuându-și cariera infracțională”, a arătat instanța Judecătoriei Gherla în motivarea deciziei de condamnare, dată în urmă cu câteva zile. ”Constatând toate acestea, inculpatul prezintă un pericol însemnat pentru societate şi ordinea publică, având în vedere că acesta îşi asigură traiul zilnic prin comiterea de infracțiuni îndreptate, în principal, împotriva patrimoniului”, notează Actual de Cluj.

Victima a cerut daune morale de 30.000 de lei, iar instanța i-a acordat 20.000. Individul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru tâlhărie, și a fost încălțat și cu un rest de pedeapsă de 359 de zile rămase neexecutate dintr-o sentință dată de Judecătoria Aiud.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER