Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat condamnat pentru proxenetism și exploatare sexuală a minorilor, prins în Reteag

Publicat acum

pe

Un bărbat de 35 ani, din județul Maramureș, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Acesta a fost condamnat la 6 ani și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatare sexuală a minorilor în vederea obținerii de foloase, pe teritoriul Italiei.

La data de 14 august, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza comunei Reteag, un bărbat de 35 ani, din Sălsig, județul Maramureș care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat închisoare pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatare sexuală a minorilor în vederea obținerii de foloase,  pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La data de 14 august 2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar ulterior, în aceeași zi, a fost prezentat Curții de Apel Cluj care a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 15 zile.

Bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER