Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat din Beclean, căutat de autoritățile franceze, prins de polițiști

Publicat acum

pe

Un bărbat, de 41 de ani, din Beclean, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Ieri, 3 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat de 41 de ani, din Beclean, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Franțaau emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de asociere la un grup infracțional în vederea comiterii de infracțiuni și ajutor la intrarea, circulația sau șederea ilegală a unor străini în Franța.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Curții de Apel Cluj care a emis împotriva lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER