Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat din comuna Petru Rareș, transport ilegal de lemne

Publicat acum

pe

lemn

Un bărbat, din comuna Petru Rareș, a fost depistat de polițiști în timp ce transporta ilegal material lemnos, pe raza localității Târlișua.

Joi, 15 octombrie, poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 171, pe raza localităţii Târlişua, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Petru Rareş, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4,5 mc de material lemnos, fără a deţine documentele legale de provenienţă şi de însoţire a materialului lemnos.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar materialul lemnos în valoare de 255 de lei a fost ridicat în vederea confiscării.

În perioada 14 octombrie -15 octombrie, poliţiştii bistriţeni, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au desfăşurat o acţiune pe linie de silvicultură, ocazie cu care au constatat 3 infracţiuni şi au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.210 lei. De asemenea au fost ridicaţi în vederea confiscării 4,20 mc de material lemnos, în valoare de 1.800 de lei.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER