Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Cuzdrioara, REȚINUT după ce a tras cu arma. S-a întâmplat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, a unui bărbat de 41 de ani, din Cuzdrioara, județul Cluj. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor,  uz de armă fără drept, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara de 10 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Lelești, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi fost amenințat cu acte violență de un bărbat din Cuzdrioara, care ar fi folosit în acest scop și o armă.

În urma celor constatate a fost constituită o echipă formată din polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, bărbatul din Cuzdrioara s-ar fi deplasat în localitatea Lelești, fiind însoțit de alte două persoane, având asupra sa o pușcă cu aer comprimat, din categoria armelor neletale suspuse regimului autorizării.

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între acesta și bărbatul de 42 de ani, din Lelești, clujeanul ar fi executat două focuri cu acea armă neletală în plan oblic, în direcția locuinței persoanei vătămate.

La solicitarea organelor de poliție, în noaptea de 11 septembrie 2022, bărbatul de 41 de ani, din Cuzdrioara, a predat atât un pistol de tip airsoft, cât și arma pe care ar fi folosit-o anterior.

Întrucât persoana bănuită de comiterea faptelor nu este autorizată să dețină, să poarte sau să folosească arme letale sau neletale supuse regimului autorizării, cât și pentru lămurirea tuturor aspectelor cu privire la aspectele constatate, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o durată de 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de luare a unei măsurii preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER