Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Bărbat din Dej, amendat în Sebeș. Transporta material lemnos

Publicat acum

pe

lemn

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat, ieri, pe raza municipiului Sebeș, un camion încărcat cu 43,3 metri cubi de material lemnos, condus de un bărbat din Dej. Din cauză că avizele de însoțire a mărfii nu corespundeau cantitativ cu realitatea, acesta a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 2000 lei.

....

Ieri, 13 mai, în jurul orei 00:00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba, în timp ce acţionau pentru combaterea ilegalităţilor privind transportul de material lemnos, pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, au depistat un camion înmatriculat în județul Maramureş, condus de un bărbat din municipiul Dej, care era încărcat cu 43,3 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că datele menţionate în avizele de însoţire primare prezentate la control, nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu realitatea.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenţionale a şoferului camionului, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1, lit. n din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER