Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Dej, cercetat de polițiști după ce ar fi instalat ilegal jocuri de noroc în Cășeiu

Publicat acum

pe

Jocuri noroc

Poliţiştii clujeni au identificat şi cercetează un administrator de firmă din Dej,  pentru organizare de jocuri de noroc fără licenţă, faptă prin care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 8.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, faţă de un bărbat, de 58 de ani, din Dej, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de administrator al unei firme din Cluj-Napoca, în decurs de circa două luni, ar fi pus în funcţiune două aparate de tip slot machine. Acesta le-ar fi instalat în sediul unei întreprinderi individuale de pe raza comunei Căşeiu, fără ca localul să fie autorizat să desfăşoare jocuri de noroc, iar licenţa de organizator a societăţii administrate de bărbatul de 58 de ani era revocată de drept.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin desfăşurarea activităţii a fost estimat la 8.000 de lei.

Cercetările continuă pentru documentarea cauzei, pentru încălcarea prevederilor OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER