Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Dej, depistat de polițiști în timp ce transporta ilegal lemn

Publicat acum

pe

lemn

Un bărbat din Dej a fost depistat de polițiști, pe raza localității Mihai Viteazu, în timp ce transporta ilegal 19 metri cubi de material lemnos.

Vineri, 7 august, în jurul orei 19:55, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au acţionat pe DN75, pe raza localităţii Mihai Viteazu, pentru combaterea transporturilor ilicite de material lemnos, precum şi a abaterilor rutiere.

În acest context, au oprit pentru control o autoutilitară cu care se transporta lemn. Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Dej, transporta 19 metri cubi material lemos, lemn de foc specia molid, deţinând aviz de însoţire, valabil, doar pentru cantitatea de 10 metri cubi.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar 9 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 800 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Poliţiştii clujeni continuă acțiunile de prevenire a faptelor care aduc atingere fondului forestier. Totodată, continuă verificarea vehiculelor semnalate ca transportând lemn prin intermediul „Radarului pădurii”.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER