Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Dej, DISPĂRUT din 2014. Polițiștii au stabilit cum ar putea arăta acum, în 2022 – FOTO

Publicat acum

pe

Conform IPJ Cluj, sunt continuate activitățile derulate de polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej, alături de cei ai Serviciului Investigații Criminale, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, plecat voluntar de la domiciliu la data de 11 noiembrie, 2014.

La momentul sesizării s-a stabilit că acesta ar fi comunicat intenția de a se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, în vederea obținerii unui loc de muncă, însă nu a revenit la domiciliu și nici nu și-a contactat niciun membru al familiei.

În baza acestei sesizări, polițiștii au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanei în cauză, verificări care continuă și în prezent.

DATELE BĂRBATULUI ȘI SEMNALMENTELE STABILITE LA MOMENTUL PLECĂRII

MOLDOVAN OVIDIU, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej.

Înălțime aproximativă – 1,72 m, greutate 68-70 de kg, constituție atletică, păr șaten închis, ochii căprui, forma feței ovală, frunte lată, mustață și barbă.

Cu sprijinul unui expert criminalist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, în urma analizării trăsăturilor bărbatului dispărut a fost elaborat un raport de îmbătrânire facială:

Cetățenii care pot furniza date pentru depistarea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER