Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Dej, găsit spânzurat în baia locuinței sale – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

spanzurat Dej (3)

Un bărbat din Dej s-a spânzurat și și-a pus capăt zilelor. Trupul neînsuflețit a fost găsit în această seară, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un apel la 112 a anunțat în această seară, în jurul orei 20:55, că un bărbat de pe strada Aleea Aurora din Dej a fost găsit inconștient în locuință. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță cu medic. Echipajul medical a găsit un bărbat de 49 de ani spânzurat în baia locuinței sale.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul. ”Ambulanța Dej a fost solicitată la un pacient pe care l-am găsit inconștient, cu semne vitale lipsă, moarte traumatică prin spânzurare. Se pare că actul s-a produs cu ceva timp în urmă, nu am mai putut face nimic și s-a declarat decesul”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Pe strada Aleea Aurora au ajuns și polițiștii criminaliști care au deschis o anchetă în acest caz.

Deocamdată nu se știe de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest.

Vă reamintim, alți doi bărbați s-au spânzurat în ultimele două săptămâni. Pe 21 februarie, un bărbat din Negrilești a fost găsit spânzurat în podul unui grajd. Cinci zile mai târziu, un bătrânel de pe strada Șomcutului din Dej a luat aceeași decizie și și-a pus capăt zilelor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER