Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat din Gherla, atacat de un câine în timp ce făcea jogging

Publicat acum

pe

caine abandonat

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani din Gherla, a fost atacat de un câine în timp ce făcea jogging, pe malul Someșului.

Potrivit Ziua de Cluj, incidentul s-a petrecut luni, 6 iulie, în jurul orei 21:30, în timp ce bărbatul făcea jogging pe digul aflat pe malul Someșului din Gherla.

„Familia cu câinele – un ciobănesc belgian – se afla jos, la malul apei, iar copilul lor arunca un disc de plastic, după care patrupedul fugea şi i-l aducea înapoi. Când am apărut eu sus pe dig, m-am oprit pentru o clipă, iar câinele a făcut exact gestul de care-mi era groază: m-a atacat. M-am apărat cum am putut cu mâinile goale şi până ce a sosit şi intervenţia stăpânilor acestuia câinele mi-a crestat adânc braţele, astfel că am avut nevoie la spital ca rănile provocate de dinţii săi să-mi fie cusute în mai multe locuri. Iar scuzele lor de după aceea chiar că nu m-au încălzit deloc”, a declarat bărbatul pentru Ziua de Cluj.

După incident, acesta s-a prezentat la Spitalul Municipal unde îl aştepta un alt ghinion: după ce i-au acordat primul ajutor şi i-au cusut rănile, când să-i dea o injecţie cu ser antitetanic, medicii au constatat că nu deţin, în spital, serul respectiv.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER