Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat din Reteag, AMENDAT cu 10.000 de lei. VEZI ce a făcut – FOTO

Publicat acum

pe

Un bărbat surprins pe camerele de supraveghere în timp de arunca deșeuri în natură, pe raza localității Reteag, a fost amendat cu 10.000 de lei.

F.L.V. din Reteag a fost surprins de camerele de supraveghere video instalate de inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud într-o zonă predispusă abandonului de deșeuri de pe raza comunei Petru Rareș, sat Reteag. La solicitarea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, pe baza probelor video, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a identificat făptuitorul, care a fost amendat cu suma de 10.000 lei”, a declarat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae. 

Abandonul deșeurilor în natură reprezintă una din cele mai frecvente forme de poluare a mediului înconjurător, iar efectele nocive ale acestei fapte sunt multe și cu impact major asupra naturii și a sănătății populației. Astfel, descompunerea acestor deșeuri afectează pânza freatică și au impact negativ asupra sănătății populației.

De asemenea, solul afectat de această formă de poluare se reface în termen îndelungat, iar deșeurile se descompun foarte greu (un PET se descompune în aproximativ 500 de ani). În plus, flora și fauna sunt afectate de această formă de poluare.  

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER